Paniek Olympique Marseille blijft zonder gevolgen

Olympique Marseille en Le Mans blijven goed presteren in Ligue 1. De wisseling van de wacht bij FC Nantes leidde niet tot verbetering van de resultaten.

Paniek Olympique Marseille blijft zonder gevolgen

Olympique Marseille-FC Sochaux 2-1Olympique Marseille heeft de koppositie in Frankrijk behouden dankzij een moeizame 2-1 overwinning op FC Sochaux. Karim Ziani (foto) en Bakari Koné scoorden voor de tegenstander van PSV in de Champions League. Na de tegentreffer van Mevlut Erdinç met een zwaar buitenspelluchtje raakte l'OM 'in paniek', zo was het commentaar van Erik Gerets na afloop. Tot zijn vreugde zag de Marseille-coach dat het geen consequenties had.

Tegenvaller was het uitvallen van Elamine Erbate. De verdediger moest na een half uur al van het veld met een enkelblessure. Onderzoek in het ziekenhuis moet de ernst van de kwetsuur duiden. Caen-Paris Saint-Germain 0-1Mateja Kezman maakte tegen Caen zijn debuut voor Paris Saint-Germain. Maar de aandacht ging uit naar de speler die hij in de slotfase verving. Guillaume Hoarau zorgde er met zijn treffer na vijf minuten namelijk voor dat de druk op trainer Paul Le Guen weer wat is afgenomen. FC Nantes-Le Mans 1-4Le Mans blijft verrassend presteren in Frankrijk. Twee late doelpunten kregen FC Nantes definitief op de knieën. Mathieu Coutadeur en Gervinho maakten een einde aan de aspiraties van de thuisploeg, die ook na het vertrek van trainer Michel Der Zakarian teleurstellend blijft presteren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen