Owen hekelt 'Twitter-heiligen' na vragen om schop voor Rashford

Reacties

Analyticus Michael Owen heeft allesbehalve spijt van zijn uitspraken over Marcus Rashford. De voormalige spits, met een verleden bij Manchester United en natuurlijk Liverpool, deed zondag met zijn analyse bij BeIN Sports heel wat stof opwaaien.

Owen hekelt 'Twitter-heiligen' na vragen om schop voor Rashford

De eerste helft van de kraker die Owen onder de loep moest nemen had zondag veel weg van een ziekenhuisserie. United-manager Ole Gunnar Solskjaer moest voor rust immers al zijn wissels gebruiken omdat Ander Herrera, Juan Mata en Jesse Lingard – nota bene de vervanger van Mata – allemaal geblesseerd moesten afhaken. Aan de kant van Liverpool gold dat voor Roberto Firmino. Eigenlijk had Solskjaer nog een keer moeten wisselen, want Marcus Rashford liep in de beginfase van het duel een enkelblessure op.

En Rashford was de persoon op wie Owen zijn pijlen in de rust richtte. Met drie wissels al verbruikt raadde Owen Liverpool immers aan de aanvaller – die in woord en gebaar liet blijken flink last te hebben – op zijn enkel te raken. Dat advies kwam de Engelsman op een storm van kritiek te staan.

Een dag later nam Owen niets van zijn woorden terug. Op Twitter richtte hij zich cynisch tot de 'Twitter-heiligen' die hij een gebrek aan realiteitszin verweet. Volgens Owen zijn dit soort zinspelingen de normaalste zaak van de wereld. Wel voegt hij toe dat hij natuurlijk niet bedoelde dat Rashford een blessure zou oplopen.

De blessures komen United overigens slecht uit. De drie afgehaakte spelers en Rashford zijn nu zeer onzeker voor het uitduel van woensdag met Crystal Palace. De kraker van zondag eindigde overigens in 0-0, waardoor Liverpool tegen het gehavende United dure punten liet liggen in de titelrace. Liverpool weet niet nog niet of het woensdag, in het thuisduel met Watford, over Firmino kan beschikken. 

De tweets van Owen:

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Meer Liverpool
Meer over Liverpool
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.