Ouderwets geruzie in El Clásico: Xavi scheldt Carvajal uit voor idioot

Reacties

De Clásico van woensdagavond was niet de meest memorabele editie, maar de spanning zat er wel weer vol op. Geruzie tijdens de titanenstrijd tussen Real Madrid en Barcelona bleef dan ook niet uit.

Ouderwets geruzie in El Clásico: Xavi scheldt Carvajal uit voor idioot
© RTVE
Real Madrid
Real Madrid
0 - 1
Barcelona
Barcelona

Barcelona won in de halve finale van het Copa del Rey-toernooi met 0-1, dankzij een eigen doelpunt van Éder Militão. In het verdere verloop van de wedstrijd waren de Catalanen vooral druk met verdedigen en de spelers van Real frustreren. Carlo Ancelotti verbaasde zich al over die strijdwijze.

In de Spaanse media worden verschillende akkefietjes uitgelicht. Vinícius Júnior kreeg een gele kaart na een heuse worstelpartij met Frenkie de Jong (zie video hieronder) en ook de medespelers van De Jong waren constant bezig met de Braziliaanse Real-uitblinker. Gavi schold Vinícius bijvoorbeeld uit voor 'Hijo de p*ta'. 'Het is altijd hetzelfde met jou!', mopperde de Barcelona-middenvelder.

Ook Barcelona-coach Xavi liet zich niet onbetuigd. Hij kreeg het aan de stok met Dani Carvajal, tegen wie hij in zijn actieve loopbaan overigens verschillende Clásico's speelde. 'Een idioot, je bent een idioot!', schold de oefenmeester naar Carvajal. Na het laatste fluitsignaal zocht hij de vleugelverdediger overigens wel weer op voor een vriendschappelijke handdruk.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.