Osvaldo vernietigend over Prandelli: 'Hoop dat het erg slecht met hem gaat'

Reacties

Dani Osvaldo heeft dit weekend weer eens een spraakmakend interview gegeven. De 34-jarige spits haalt onder meer hard uit naar zijn oude bondscoach bij de Italiaanse nationale ploeg.

Osvaldo vernietigend over Prandelli: 'Hoop dat het erg slecht met hem gaat'
© Pro Shots

Tussen 2010 en 2014 beleefde Osvaldo de beste periode uit zijn carrière. In dienst van AS Roma maakte hij indruk en veroverde hij een basisplaats bij het nationale elftal. Toen de Italiaanse selectie voor het WK 2014 bekend werd gemaakt, zag hij tot zijn eigen verbijstering zijn naam er niet tussen staan. Dat neemt hij de bondscoach van destijds, Cesare Prandelli, nog steeds kwalijk.

'Ik had zes à zeven keer gescoord in de kwalificatie, ik had een basisplaats en had het nummer 10-shirt, maar Prandelli selecteerde me niet omdat een paar kranten hadden geschreven dat hij beter iemand anders kon oproepen, omdat ik Argentijns was en niet Italiaans', aldus de aanvaller tegen TNT Sports.

De uitgesproken Osvaldo laat vervolgens op kenmerkende wijze weten dat het hem nog hoog zit. 'Ik hoop dat het erg slecht met hem gaat, dat hij een vreselijke tijd heeft in quarantaine. Toen hij me later belde om naar Galatasaray te komen, zei ik: "Nog niet eens voor vijftig miljoen euro!" Het ergste vind ik nog dat hij me niet eens vertelde dat ik niet geselecteerd was voor het WK, ik kwam er via de media achter. Ik was aan het huilen en wilde dood op dat moment, omdat ik het verdiende om naar het toernooi in Brazilië te gaan.'

Het WK verliep uiteindelijk zeer teleurstellend voor Italië, dat in de groepsfase werd uitgeschakeld door Costa Rica en Uruguay.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.