Oscar en Hulk door het lint, toptennisser Maldini

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Oscar en Hulk door het lint, toptennisser Maldini

Oscar en Hulk waren met het verkeerde been uit bed gestapt voor het duel van hun club met Shanghai SIPG met Guangzhou R&F.

• Ze roepen weleens dat een scheidsrechter een twaalfde man kan zijn, maar deze arbiter maakt het wel erg bont. Wat een steekballetje!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Als het aan Anwar El Ghazi ligt, dan heeft Ajax met Marcel Keizer de juiste keuze gemaakt. De speler van Lille werd afgelopen seizoen bij de Amsterdammers teruggezet naar Jong Ajax. De samenwerking in deze periode is El Ghazi erg goed bevallen.

'Ik ben er zeker van dat op een dag een Afrikaans land het WK zal winnen. Dan moet er wel iets veranderen aan de infrastructuur, anders blijft het achterophinken.'
• Voor bondscoach Hugo Broos van Kameroen start zondag het toernooi om de Confederations Cup met een wedstrijd tegen Chili (20.00 uur). De Belg legt tegenover Het Nieuwsblad uit dat hij er heilig van overtuigd is dat een Afrikaans land ooit een WK gaat winnen.

• Dat hij een aardig balletje kon trappen, is bij iedereen bekend. Maar Paolo Maldini blijkt ook talent te hebben op de tennisbaan. Samen met zijn vriend en coach Stefanio Landonio heeft de Italiaan zich geplaatst voor het Challenger-toernooi in Milaan. Op de dag dat hij 49 jaar wordt, kan de Milan-legende zelfs zijn profdebuut maken.

'Het is maar een getal, toch? Het heeft geen invloed op me.'
Jordan Pickford relativeert zijn enorme transfersom tegenover The Liverpool Echo. Het prijskaartje van de kersverse aankoop van Everton kan oplopen tot 35 miljoen euro. De jonge Engelsman gaf onder andere aan dat hij te jong was om Ronald Koeman in actie te zien, maar dat hij wel weet dat zijn nieuwe trainer een aardige vrije trap kon nemen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.