Lastige loting League Cup, Klopp ziet Abraham

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Lastige loting League Cup, Klopp ziet Abraham

• De Engelse League Cup (EFL) heeft een nieuwe hoofdsponsor en wat is er dan mooier om in het land van dat bedrijf te loten voor de eerste ronde? Caraboa, de Thaise energiedrank die gekoppeld is aan dit Engelse bekertoernooi, zal zich nog wel even achter de oren krabben over de uitvoering in Bangkok.

De loting verliep namelijk allerminst vlekkeloos in Thailand. Niet alleen was er bij de livestream op internet geen geluid, maar ook bij het getoonde resultaat was er iets goed mis. Zo kwam volgens de getoonde graphic Charlton Athletic twee keer uit de koker. De Londense ploeg moest zowel tegen Exeter als tegen Cheltenham. De EFL heeft excuses gemaakt en spreekt van een menselijke fout. 'De loting is op geen enkel wijze gecompromitteerd.' En Charlton Athletic? Dat speelt op 7 augustus tegen Exeter…

'Ik heb een fake-programma gezien op internet, met voor ons meteen toppers thuis tegen Ajax en PSV en een wedstrijd op kunstgras. Dan is dat echte schema heel wat beter.'
• Willem II-trainer Erwin van de Looi is meer te spreken over het juiste speelprogramma voor komend seizoen (Brabants Dagblad).

Jürgen Klopp ziet vandaag Abraham. De Duitse trainer van Liverpool heeft in zijn tijd in eigen land vaak genoeg uitbundig kunnen juichen. Nu juichen anderen voor hem.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Spelers staan vaak niet te springen voor interviews, laat staan voor vraaggesprekken voor een sponsormagazine. Bij Mario Gómez durven we te stellen dat hij voor het interview met het modehuis Hugo Boss er niet helemaal klaar voor was. Op de website was zijn antwoord op de vraag wat zijn lievelingsstuk is uit de nieuwe collectie: 'Slim Fit pak nog aangeven…' Kortom, even vergeten zijn antwoord daadwerkelijk in te vullen. Maar het was wel duidelijk in welke richting die lag. 

'Sergio Ramos houdt me voor dat ik er niet moet wennen aan het winnen van de Champions League. Het heeft hem veel tijd gekost om zijn eerste te winnen.'
Marco Asensio heeft direct in zijn eerste jaar bij de hoofdmacht van Real Madrid de Cup met de Grote Oren omhoog mogen houden. Bij Real Madrid houden ze hem met zijn beide beentjes op de grond. (MARCA)

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.