Osasuna delft onderspit tegen efficiënt Valencia

Valencia behield zijn plaats in de topvier van Spanje. Osasuna kreeg op eigen veld een lesje efficiënt omgaan met kansen (1-3).

Osasuna kreeg nauwelijks kansen, terwijl ook Valencia in aanvallend opzicht tot weinig in staat bleek. De gasten leidden bij rust toch met 2-0, doordat David Villa en David Albelda de twee kansen wel op waarde schatten.

Carlos Marchena volgde tien minuten in de tweede helft het voorbeeld van Villa en Albelda. Na de tweede gele kaart voor Osasuna-spits Walter Pandiani na ruim een uur was het pleit beslecht. De treffer van Masoud Shojaei Soleimani was niet meer dan voor de statistieken, zeker ook omdat Osasuna-verdediger Miguel Flaño in de blessuretijd een rode kaart kreeg voor een overtreding op Ever Banega.