Oranje-droom Letschert op de tocht door schouderblessure

Reacties

Timo Letschert heeft een schouderblessure opgelopen in het duel met ADO Den Haag. De verdediger van FC Utrecht dreigt een avontuur met Oranje voorlopig op zijn buik te kunnen schrijven.

Oranje-droom Letschert op de tocht door schouderblessure

Letschert werd woensdag opgenomen in de voorselectie voor het Nederlands elftal, maar deze blessure is een flinke streep door de rekening voor de 22-jarige verdediger. In de wedstrijd tegen ADO kwam hij na tien minuten ongelukkig terecht bij een struikelpartij, waarna hij met veel pijn aan zijn linkerschouder het veld moest verlaten.

Voor FC Utrecht is het wegvallen van Letschert ook een probleem, want met Kevin Conboy, Louis Nganioni en Sean Klaiber zijn er al drie verdedigers voor langere tijd uitgeschakeld. Jeff Hardeveld komt daarbij pas net terug van een zware knieblessure. In de winterstop huurden de Domstedelingen al Ruben Ligeon om de personele problemen achterin wat te compenseren.

FC Utrecht strijdt dit seizoen volop mee voor de derde plaats in de Eredivisie en speelt op 24 april de bekerfinale tegen Feyenoord. De blessure van Letschert wordt maandag onderzocht.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.