Oranje weer in actie, Costa Rica aast op primeur

Reacties

Het is zondag 29 juni. Wat staat er vandaag allemaal op het programma tijdens het WK in Brazilië? Alles wordt dagelijks op een rij gezet door Voetbal International.

Oranje weer in actie, Costa Rica aast op primeur

Oranje
Inmiddels is de Nederlandse equipe drie dagen in Fortaleza, waar het volgende WK-succes moet worden geboekt in Estádio Castelão. Mexico is het obstakel in de achtste finale. Kan Oranje het succes van de groepsfase een vervolg geven in de knock-outfase en 's avonds terugkeren naar Rio de Janeiro in de wetenschap dat zaterdag de volgende wedstrijd wacht op dit WK?

Om 13.00 uur plaatselijke tijd is de aftrap, 18.00 uur in Nederland. En de weersverwachting spreekt van zo'n dertig graden Celsius in Fortaleza, met kans op wat regen.

Costa Rica - Griekenland (22.00, in Recife)
Griekenland heeft met het overleven van de groepsfase zichzelf al overtroffen aangezien de achtste finale nimmer werd bereikt. Costa Rica weet hoe het is om bij de laatste zestien te zitten, al is dat wel uit een grijs verleden (1990). De Midden-Amerikanen mogen zich favoriet noemen in het duel met Griekenland, zeker na de verrassende winst in Groep D voor Uruguay, Italië en Engeland. De winnaar gaat zich zaterdag 5 juli in Salvador meten met de winnaar van de achtste finale eerder op de dag; Nederland-Mexico.

VI Oranje
Er is zondag één uitzending van VI Oranje: om 20.25 uur op RTL 4. Presentator Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn de vaste tafelgasten in het Kurhaus te Scheveningen. Daarnaast schuiven tijdens de uitzending Jan Boskamp en zanger Frans Bauer aan.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.