Oranje vervult wens Koeman met terugkeer in Zeist

Reacties

Het Nederlands elftal gaat de KNVB Campus in Zeist weer gebruiken als thuisbasis. Daarmee komt een einde aan een ruim dertig jaar durende samenwerking met Huis ter Duin in Noordwijk.

Oranje vervult wens Koeman met terugkeer in Zeist

Op de site van de KNVB geeft bondscoach Ronald Koeman aan tevreden te zijn met die verandering. 'Ik ben blij met de terugkeer naar Zeist. Ik heb zelf vaak in Noordwijk gezeten, als speler en als trainer, ik weet dus hoe goed het daar was. Maar het voetbal is bij ons leidend, we kiezen voor het voetbal. In Zeist hebben we alles bij de hand. Prachtige, meerdere velden bijvoorbeeld. Hier hoort ons voetbal thuis.'

'Wie bij ons in Zeist komt, ziet onmiddellijk dat topteams hier thuis horen. En het Nederlands elftal al helemaal. Dit wordt ons thuishonk, zoals het dat in een ver verleden ooit ook was', aldus directeur betaald voetbal Eric Gudde.

Koeman is momenteel bezig met een grote ronde langs alle teams waar potentiële internationals spelen. Op 23 maart debuteert hij als bondscoach van Oranje met de interland tegen Engeland. Drie dagen later staat een confrontatie met Portugal op het programma. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.