Oranje-tegenstander Qatar maakt 26-koppige WK-selectie bekend

Reacties

Gastland Qatar heeft maandag de WK-selectie bekendgemaakt. De ploeg van bondscoach Félix Sánchez uit Spanje trapt het WK zondag af met een wedstrijd tegen Ecuador.

Oranje-tegenstander Qatar maakt 26-koppige WK-selectie bekend
© Pro Shots
Qatar
Qatar
0 - 2
Ecuador
Ecuador

Qatar debuteert deze maand op een WK en speelt over vijftien dagen tegen het Nederlands elftal. Qatar verloor dit kalenderjaar slechts één van de zeven interlands: in september tegen Canada. De ploeg van Sánchez, sinds juli 2017 aan het roer bij het gastland, won onder andere oefeninterlands tegen Bulgarije, Guatemala en Albanië.

Sánchez, die in het verleden jeugdtrainer was bij Barcelona en sinds 2006 in Qatar werkzaam is, heeft 26 spelers opgeroepen die allen actief zijn in de competitie van het gastland. Qatar treft behalve Nederland en Ecuador ook Senegal in Groep A. De ontmoeting met winnaar van de laatste Afrika Cup is vrijdag 25 november.

Volledige selectie Qatar

Keepers: Saad Al Sheeb, Mishaal Barshim, Youssef Hassan

Verdedigers: Pedro Miguel, Musab Khader, Tariq Salman, Bassam Al Rawi, Boualem Khoukhi, Abdul Karim Hassan, Ismail Muhammad, Hammam Al-Amin, Jassem Jaber

Middenvelders: Ali Asad, Asim Madbo, Muhammad Waad, Salem Al-Hajri, Mustafa Meshaal, Karim Boudiaf, Abdulaziz Hatem

Aanvallers: Nayef Al-Hadrami, Ahmed Alaa, Hassan Al Haidos, Akram Afif, Al-Moez Ali, Muhammed Muntari, Khalid Munir

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.