Oranje na 54 seconden op voorsprong dankzij wereldgoal Klaassen

Reacties

Het Nederlands elftal heeft tegen Turkije een absolute droomstart beleefd. Davy Klaassen zette Oranje in Amsterdam al na 54 seconden op voorsprong, de 1-0 was ronduit schitterend.

Oranje na 54 seconden op voorsprong dankzij wereldgoal Klaassen
© Pro Shots
Nederland
Nederland
6 - 1
Turkije
Turkije

Oranje scoorde in deze WK-kwalificatiereeks nog geen enkele keer in het eerste halfuur, maar trof nu al na 54 seconden doel. Dat gebeurde na een heerlijke combinatie. Steven Berghuis kreeg de bal wat gelukkig in zijn voeten en speelde Klaassen strak in. De Ajax-middenvelder bereikte vervolgens Memphis Depay met een hakje achter zijn standbeen langs, de Barcelona-aanvaller kaatste de bal direct

Dat deed hij in de loop van de doorgelopen Klaassen, die de bal met rechts vervolgens via de binnenkant van de paal achter de Turkse doelman schoof. En dus is de ploeg van bondscoach Louis van Gaal meer dan uitstekend begonnen aan de cruciale kraker in Groep G van de WK-kwalificatie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.