Opvallende boetelijst Villa-spelers gelekt: wees op tijd met verjaardagstraktatie

Reacties
Opvallende boetelijst Villa-spelers gelekt: wees op tijd met verjaardagstraktatie
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bij Aston Villa nemen ze geen halve maatregelen voor het nieuwe seizoen. Villa-manager Steven Gerrard, vorig seizoen met Villa veertiende in de Premier League, heeft samen met zijn staf een nogal opvallende boetelijst opgesteld voor spelers die het niet zo nauw nemen met de vereiste discipline.

Op het A4'tje dat op social media rondgaat, is te zien dat ze op Villa Park liever geen verjaardag willen overslaan. Althans, de traktatie. Wie niet op de dag van zijn verjaardag trakteert, moet rekenen op extra kosten: 50 pond per dag dat de jarige niet rondgaat in de kleedkamer, omgerekend een kleine 60 euro.

De boetes voor te laat komen op de training (minimaal 500 pond, loopt per minuut nog 200 pond op) of voor bijeenkomsten op wedstrijddagen zijn behoorlijk hoger (1000 pond). Wie geen badslippers draagt tijdens het douchen moet 100 pond aftikken.

Wanneer een speler in een wedstrijd een rode kaart pakt, moet ook de portemonnee getrokken worden. Diegene dient binnen vier weken na de rode kaart de gehele selectie mee uit eten te nemen. Wanneer de spelers van Villa in de geest van manager Gerrard in zijn Liverpool-periode gaan spelen, kan dat aantal etentjes nog weleens behoorlijk oplopen...

De gelekte boetelijst van Aston Villa voor komend seizoen.
De gelekte boetelijst van Aston Villa voor komend seizoen.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.