Opvallend nieuw hoofdstuk in soap rond Mbappé

Reacties

Het huwelijk van Kylian Mbappé en Paris Saint-Germain toont steeds meer scheuren. De aanvaller zou in januari de Franse hoofdstad al willen verlaten.

Opvallend nieuw hoofdstuk in soap rond Mbappé
© Pro Shots

Mbappé en PSG besloten afgelopen zomer toch niet uit elkaar te gaan. Een mega-aanbieding hield de aanvaller in Parc des Princes. De weg naar Real Madrid, de afgelopen zomer verwachte bestemming voor de transfervrije aanvaller, werd daarmee afgesneden.

Volgens MARCA is de liefde bekoeld: Mbappé wil na het WK weg bij PSG. Er zou geen weg meer terug zijn, de aanvaller heeft zijn kaarten gezet op een transfer. Het transferbeleid is niet naar zijn wensen. In het spoor van Mbappé zou dan ook Luis Campos vertrekken. Laatstgenoemde was sinds de voorbije transferperiode verantwoordelijk voor de transfers, maar hij is volgens Le Parisien net als Mbappé ontevreden over het niet nakomen van afspraken door de PSG-leiding. Campos en Mbappé hebben een hechte band, ze werkten eerder samen bij AS Monaco.

Real Madrid is de meest gewenste bestemming voor Mbappé. Volgens de Spaanse krant is juist zo'n transfer uitgesloten aangezien de Parijse club dat in ieder geval niet zal toestaan. Liverpool, dat afgelopen zomer ook interesse toonde, zou daarom de enige optie voor Mbappé zijn.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.