Opvallend: Bale ontbreekt als enige speler op kampioensfeest Real Madrid

Reacties

Real Madrid veroverde zaterdag voor de 35ste keer de Spaanse titel, maar Gareth Bale was in geen velden of wegen te bekennen. De geblesseerde aanvaller liet zowel de kampioenswedstrijd tegen Espanyol als de huldiging schieten.

Opvallend: Bale ontbreekt als enige speler op kampioensfeest Real Madrid
© Pro Shots
Real Madrid
Real Madrid
4 - 0
Espanyol
Espanyol

Bale trainde deze week gewoon bij de kersvers kampioen, maar meldde zich last minute af met rugproblemen. De blessure zou niet te achterhalen zijn door de medische staf, wat argwaan wekte in het Madrileense kamp. De late afmelding van Bale in het verkeerde keelgat zijn geschoten bij Carlo Ancelotti, die juist rekende op de Welshman.

De situatie van Bale staat in schril contrast met die van Eden Hazard, die eveneens sukkelt met blessures. De Belgisch international nam juist zijn kinderen mee om de landstitel te vieren. Dat deden ook geblesseerde spelers als Luka Jovic, Nacho en Éder Militão. Allemaal mengden ze zich na het laatste fluitsignaal in de feestvreugde, behalve Bale. Naar eigen zeggen was de afwezige fysiek niet in staat om naar het stadion te gaan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Transfervrij vertrek
Zaakwaarnemer Jonathan Barnett bevestigde eerder deze maand dat Bale bezig is aan zijn laatste weken als speler van Real Madrid. De 32-jarige aanvaller maakte medio 2013 voor een toenmalig recordbedrag van honderd miljoen euro de overstap van Tottenham Hotspur naar Real Madrid en groeide uit tot een sleutelspeler, maar daar is de laatste jaren weinig tot niets meer van over.

LaLiga

Stand LaLiga 2021/2022

Spanje

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Real Madrid
38
26
8
4
80-31
+49
86
2
Barcelona
38
21
10
7
68-38
+30
73
3
Atlético Madrid
38
21
8
9
65-43
+22
71
4
Sevilla
38
18
16
4
53-30
+23
70
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.