Opstelling PSV: Van Nistelrooij voert slechts één wijziging door

Reacties

Ruud van Nistelrooij heeft ten opzichte van de bekerwedstrijd tegen ADO Den Haag één wijziging doorgevoerd in zijn basiself voor het uitduel met RKC Waalwijk. Xavi Simons speelt als nummer 10.

Opstelling PSV: Van Nistelrooij voert slechts één wijziging door
© Pro Shots
RKC Waalwijk
RKC Waalwijk
0 - 1
PSV
PSV

De smaakmaker van PSV werd door Van Nistelrooij afgelopen donderdag nog gespaard. Zonder het negentienjarige toptalent werd in de kwartfinale van het bekertoernooi met 3-1 gewonnen van ADO Den Haag. Johan Bakayoko, Guus Til en Ibrahim Sangaré waren toen trefzeker. Til is het slachtoffer van de terugkeer van Simons. Hij is bovendien niet fit en ontbreekt in de wedstrijdselectie. Hetzelfde geldt voor Mauro Júnior, die op het trainingsveld geblesseerd raakte. De verwachting bij PSV is dat Til snel kan terugkeren. In de komende dagen moet blijken hoe ernstig de schade bij Mauro Júnior is.

Voorin krijgt Luuk de Jong opnieuw steun van Fábio Silva, de winteraanwinst die voor de derde keer op rij een basisplaats heeft. De twintigjarige Portugees zal opnieuw vanaf links spelen. Johan Bakayoko is de rechtsbuiten.

Met een zege in Waalwijk kan PSV weer in het spoor komen van AZ. De Alkmaarders wonnen eerder dit weekend al (0-1 bij Vitesse), net als koploper Feyenoord (1-0 tegen FC Groningen). Concurrent Ajax komt om 16.45 uur in eigen huis in actie tegen NEC Nijmegen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.