Opstelling Guardiola: Aké begint op de bank tegen Manchester United

Reacties

De opstelling van Manchester City voor de FA Cup-finale tegen Manchester United is bekend. Manager Pep Guardiola heeft nog geen basisplaats ingeruimd voor Nathan Aké.

Opstelling Guardiola: Aké begint op de bank tegen Manchester United
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
2 - 1
Manchester United
Manchester United

Aké kwakkelt met blessures en daarom doet Guardiola voorzichtig met hem. De Nederlander werd de afgelopen wedstrijden rustig gebracht en speelde vorige week tegen Brentford zijn tweede wedstrijd van de maand mei, maar tegen Manchester United begint hij op de bank. Manuel Akanji staat op de linksbackpositie.

Ook Phil Foden en Riyad Mahrez beginnen op de bank. Wel is er een basisplaats voor reservedoelman Stefan Ortega. En zoals verwacht wordt de aanval gevormd door Jack Grealish, Erling Haaland en Bernardo Silva. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Manchester City is al kampioen van Engeland geworden, maar strijdt nu de competitie over is nog voor twee prijzen: de FA Cup en de Champions League. Volgende week zaterdag wacht in Istanbul de eindstrijd tegen Internazionale.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.