Opstelling Feyenoord: Trauner terug in de basis, Minteh krijgt kans

Reacties

Gernot Trauner keert tegen Almere City FC terug in de basisopstelling van Feyenoord. Trainer Arne Slot kiest tegen de promovendus ook voor Yankuba Minteh in de jacht op de eerste competitiezege.

Opstelling Feyenoord: Trauner terug in de basis, Minteh krijgt kans
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
6 - 1
Almere City FC
Almere City FC

Minteh viel tijdens de eerste twee competitieduels en de verloren strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV (0-1) al in. Nu mag de negentienjarige vleugelspits, gehuurd van Newcastle United, het vanaf het begin laten zien. Het gaat ten koste van Alireza Jahanbakhsh, die op de bank begint.

Dat geldt ook voor aanwinsten Thomas Beelen en Ramiz Zerrouki. Beelen werd vorige week zondag in de rust van de derby tegen Sparta al gewisseld voor de weer fitte Trauner, die nu aan de aftrap verschijnt. Op het middenveld moet Zerrouki opnieuw voorrang verlenen aan Mats Wieffer en Quinten Timber.

De zeventienjarige Leo Sauer begint na zijn succesvolle debuut van vorige week tegen Sparta, toen hij voor de gelijkmaker tekende, opnieuw op de bank. Daarop is nog geen plek ingeruimd voor aanwinsten Luka Ivanusec en Ondrej Lingr. Zij zijn allebei nog niet speelgerechtigd na hun komst deze week.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.