Opstelling Feyenoord: Geertruida terug in de basis, ook Szymanski speelt

Reacties

Lutsharel Geertruida heeft donderdagavond een basisplaats bij Feyenoord. Ook Sebastian Szymanski keert in het Europa League-duel met FC Midtjylland terug in het elftal van de Rotterdammers.

Opstelling Feyenoord: Geertruida terug in de basis, ook Szymanski speelt
© Pro Shots
FC Midtjylland
FC Midtjylland
2 - 2
Feyenoord
Feyenoord

Voor Geertruida is het de eerste basisplaats sinds hij te horen kreeg dat hij aan de ziekte van Pfeiffer lijdt. De 22-jarige verdediger speelde eind augustus tegen FC Emmen voor het laatst een hele wedstrijd bij Feyenoord. Daarna ontbrak de jeugdinternational tijdens drie duels in de selectie, tegen NEC (1-1) maakte hij afgelopen zondag vervolgens zijn rentree als invaller.

Nu geeft Arne Slot hem voor het eerst weer de voorkeur boven Marcus Pedersen. Ook rechts voorin staat een andere speler. Alireza Jahanbakhsh begint in Denemarken op de bank, voor hem komt Szymanski in het elftal. De Poolse linkspoot ontbrak tijdens het vorige Europa League-duel met Sturm Graz nog wegens een hamstringblessure. Javairô Dilrosun lijkt naar de rechterflank te verhuizen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Europa League

Stand Groepsfase Groep F UEFA Europa League 2022/2023

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Feyenoord
6
2
2
2
13-9
+4
8
2
FC Midtjylland
6
2
2
2
12-8
+4
8
3
Lazio
6
2
2
2
9-11
-2
8
4
Sturm Graz
6
2
2
2
4-10
-6
8
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.