Opstelling Feyenoord: Dilrosun kind van de rekening tegen Shakhtar

Reacties

De opstelling van Feyenoord voor het Europa League-duel met Shakhtar Donetsk bevat één wijziging ten opzichte van de overwinning die de Rotterdammers zaterdag – met de nodige moeite – bijschreven tegen een tienkoppig FC Groningen. Sebastian Szymanski keert terug in de basiself.

Opstelling Feyenoord: Dilrosun kind van de rekening tegen Shakhtar
© Pro Shots
Sjachtar Donetsk
Sjachtar Donetsk
1 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Voor de Poolse middenvelder is de confrontatie met de Oekraïense topclub een thuiswedstrijd – door de oorlog speelt Shakhtar donderdag niet in eigen land maar in Warschau, de hoofdstad van Polen. Szymánski neemt de plek van Javairô Dilrosun in. De 24-jarige Amsterdammer startte de afgelopen weken als aanvallende middenvelder bij afwezigheid van de Pool, maar neemt nu plaats op de bank.

Bij tegenstander Shakhtar Donetsk verschijnt Lassina Traoré zoals verwacht aan de aftrap, de ex-Ajacied speelt in de spits. De Oekraïners missen de backs Bogdan Mykhaylichenko en Yukhum Konoplya en centrumverdediger Valeriy Bondar door schorsingen. Mykola Matvienko speelt wel. De verdediger stond vorige zomer nog in de belangstelling van Feyenoord.

Opstelling Shakhtar Donetsk: Trubin; Taylor, Matvienko, Rakitskiy, Topalov; Bondarenko, Stepanenko, Sudakov; Zubkov, Traoré, Kryskiv.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.