Opsteker voor Guardiola: sterspeler terug in de selectie

Reacties

Kevin De Bruyne is terug bij Manchester City. De Belg was maandenlang afwezig door een blessure, maar is tegen Sheffield United weer op het wedstrijdblad terug te vinden. De creatieve middenvelder begint op de bank.

Opsteker voor Guardiola: sterspeler terug in de selectie
© Pro Shots
Manchester City
Manchester City
2 - 0
Sheffield United
Sheffield United

De Bruyne heeft dit seizoen nog maar een kwart wedstrijd gespeeld in de Premier League. Tegen Burnley, op de eerste speeldag, moest hij zich na 23 minuten laten vervangen met een hamstringkwetsuur die hem al bij al ruim vier maanden aan de kant heeft gehouden, zodat hij bijvoorbeeld ook al die tijd is blijven steken op 99 caps voor België.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Zijn manager Pep Guardiola had erop gehint dat we De Bruyne niet terug op het veld zouden zien voordat het kalenderjaar voorbij is. Die bewering kan uiteraard nog steeds overeind blijven – ook zonder De Bruyne moet de landskampioen The Blades kunnen verslaan. Hoe dan ook geeft het aan dat de 32-jarige De Bruyne er bijna weer bij is.

Bekijk hier al onze video's
Meer Manchester City
Meer over Manchester City
Meer K. De Bruyne
Meer over K. De Bruyne
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.