Opsteker PSV: Zahavi mogelijk toch mee naar Noorwegen

Reacties

PSV kan donderdag zeer waarschijnlijk beschikken over Eran Zahavi als de ploeg het in de play-offs van de Europa League opneemt tegen Rosenborg.

Opsteker PSV: Zahavi mogelijk toch mee naar Noorwegen
© Pro Shots

Zahavi is al ruim een week officieel speler van PSV en werd vorige week ook al gepresenteerd bij de club uit Eindhoven, maar voor zijn eerste minuten in Eindhovense dienst moest de spits uit Israël wachten totdat hij officieel was vrijgegeven door zijn oude club. Het Chinese Guangzhou R&F, de club waar Giovanni van Bronckhorst coach is, heeft dat nu gedaan.

Daarmee kan PSV inclusief de 33-jarige spits afreizen naar het Noorse Trondheim, waar donderdag plaatsing voor de groepsfase van de Europa League bewerkstelligd moet worden. Dat moet in een leeg Lerkendal Stadion ten koste gaan van Rosenborg, de ploeg die op 3 oktober 2019 in datzelfde stadion al met 1-4 verslagen werd in de groepsfase van de Europa League.

Voor Ibrahim Sangaré, de middenvelder die deze week voor negen miljoen euro overkwam van Toulouse, komt het duel met Rosenborg nog te vroeg. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer E. Zahavi
Meer over E. Zahavi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.