Opschudding na veldbestorming Wigan: Agüero ruziet met fan

Reacties

De sfeer in het DW Stadium van Wigan Athletic sloeg maandagavond na afloop van de bekerstunt tegen Manchester City (1-0) om. Bezoekende fans gooiden objecten, waaronder een reclamebord, naar de politie. Ondertussen bestormden de supporters van Wigan uit vreugde het veld.

Opschudding na veldbestorming Wigan: Agüero ruziet met fan

City-spits Sergio Agüero vond de veldbestorming minder leuk en kreeg het aan de stok met de fans van Wigan. Op televisiebeelden is zelfs te zien dat de Argentijn een klap uitdeelt aan een van de supporters. Agüero leek daarna op de vuist te willen gaan, maar werd in bedwang gehouden door onder anderen Wigan-verdediger Cheyenne Dunkley. City-assistent Mikel Arteta begeleidde hem daarna naar de catacomben.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Wigan-manager Paul Cook was niet blij met de actie van een van de fans van zijn team. 'Dit hoort natuurlijk niet', zei hij tegen Sky Sports. 'Dit is incorrect. Ik heb het verder niet gezien, dus ik kan er niks meer over zeggen.' Collega Pep Guardiola, met wie hij het in de rust nog even aan de stok had, sloot zich daar bij aan. 'Het is veiliger als de fans het veld niet betreden.'

De sfeer in het stadion was tijdens de wedstrijd ook al even verhit na de rode kaart voor City's Fabian Delph vlak voor rust. Scheidsrechter Anthony Taylor wilde eerst een gele kaart geven, maar bedacht zich later. Will Grigg maakte uiteindelijk de enige goal van de avond.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.