Opluchting in Groningen: toptransfer Gudmundsson één minuut voor tijd rond

Reacties

De transfer van Gabriel Gudmundsson naar Lille OSC is op het allerlaatste moment alsnog rondgekomen. Eén minuut voor de transferdeadline kwam er witte rook.

Opluchting in Groningen: toptransfer Gudmundsson één minuut voor tijd rond
© Pro Shots

Vanochtend meldde VI al dat Gudmundsson inderdaad de overstap van Groningen naar Lille zou gaan maken. De bevestiging liet echter lang op zich wachten, het werd langzaam maar zeker de vraag of de overstap er überhaupt nog wel zou gaan komen.

Om precies 23.59 uur meldde FC Groningen dan toch dat Gudmundsson naar Lille (de regerend landskampioen van Frankrijk) vertrekt. Een minuut later meldde de Franse kampioen het ook. FC Groningen haalt een zeer fraaie transfersom binnen voor de Zweedse wingback; bronnen rond de transfer spreken van een deal ter waarde van zes miljoen euro (inclusief bonussen).

Gudmundsson kwam in 2019 van Halmstads BK naar Groningen, waar hij werd omgeturnd van vleugelspits tot back. In totaal speelde de 22-jarige linkspoot 37 competitieduels voor de noorderlingen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.