Opluchting bij Liverpool over blessure Gravenberch

Reacties

De blessure van Ryan Gravenberch lijkt mee te vallen. Hij moet de wedstrijd in de FA Cup tegen Southampton weliswaar aan zich voorbij laten gaan, maar Jürgen Klopp erkende dat het een stuk ernstiger had kunnen zijn.

Opluchting bij Liverpool over blessure Gravenberch
© Pro Shots
Liverpool
Liverpool
3 - 0
Southampton
Southampton

Gravenberch verliet zondag het veld per brancard tijdens de gewonnen League Cup-finale tegen Chelsea. Klopp gaf na afloop aan zich daar vervelend over te voelen. Zijn broer Danzell Gravenberch stak hem zelfs nog een hart onder de riem maandagavond na zijn treffer voor Telstar, maar gelukkig lijkt de blessure mee te vallen.

'Gravenberch zal er de komende twee duels niet bij zijn', begon Klopp op de persconferentie in aanloop naar het duel met Southampton. 'Hij heeft een blessure opgelopen aan zijn ligamenten. Natuurlijk is het jammer dat hij niet mee kan doen woensdag. Maar het had heel veel erger kunnen zijn.' Het zou zelfs kunnen dat Gravenberch volgende week weer inzetbaar is. 'Dat zullen we even moeten aankijken.'

Net als met Gravenberch, had Klopp ook met een aantal andere blessuregevallen hoop op een snel herstel. Bijvoorbeeld bij Darwin Núñez, Mohamed Salah en Dominik Szoboszlai. 'Daarbij is een klein wonder nodig, maar ik sluit het niet uit.' Wataru Endo is nog een twijfelgeval voor woensdag, ook hij kwam niet ongeschonden uit de finale.

Wo 28 feb.

Za 2 mrt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.