Op deze datum is de loting voor de kwartfinale van de KNVB-beker 2023/24

Reacties

Hoewel er nog twee wedstrijden gespeeld moet worden in de achtste finale van de KNVB-beker wordt er wel al tussentijds geloot. Dit is wanneer en hoe laat de loting voor de kwartfinale van de KNVB-beker 2023/24 is en waar je die kan volgen.

Op deze datum is de loting voor de kwartfinale van de KNVB-beker 2023/24
© Pro Shots

Met ADO Den Haag, FC Groningen, AZ ,NEC, Fortuna Sittard en Vitesse zijn er pas zes van de acht kwartfinalisten bekend. Er moet nog een nieuwe datum gevonden worden voor het donderdag afgelaste bekerduel tussen USV Hercules en Cambuur. Daarnaast nemen Feyenoord en PSV het aankomende woensdag pas tegen elkaar op.

Toch wordt er alvast geloot voor de kwartfinale. De loting vindt plaats op zaterdag 20 januari. Vanaf 22.30 uur is de loting live te zien bij De Eretribune, uitgezonden op het open kanaal van ESPN. Een van de zes al geplaatste ploegen krijgt dan de winnaar van Hercules-Cambuur als tegenstander en één krijgt de winnaar van Feyenoord-PSV als opponent. Of de winnaars van de inhaalwedstrijden spelen tegen elkaar.

De kwartfinalewedstrijden worden afgewerkt op 6, 7 en 8 februari. Op zaterdag 10 februari wordt de loting voor de halve finale en de finale verricht. De duels in de halve finale vinden plaats tussen 27 en 29 februari. De finale is op 21 april.

Geplaatste ploegen kwartfinale KNVB-beker 2023/24

ADO Den Haag
FC Groningen
AZ
NEC
Fortuna Sittard
Vitesse
Hercules/Cambuur
Feyenoord/PSV
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.