Ook rentree Ibrahimovic kan ploeterend AC Milan niet helpen

Reacties

Zlatan Ibrahimovic heeft AC Milan niet aan een overwinning kunnen helpen bij zijn rentree in de Serie A. De Zweed keerde na bijna 2800 dagen terug op de Italiaanse voetbalvelden, maar het leverde AC Milan niet meer op dan een doelpuntloos gelijkspel tegen Sampdoria. 

Ook rentree Ibrahimovic kan ploeterend AC Milan niet helpen
© Pro Shots
AC Milan
AC Milan
0 - 0
Sampdoria
Sampdoria

De ogen van alles en iedereen in Milaan (en ver daarbuiten) waren maandag gericht op Zlatan Ibrahimovic, die voor het eerst sinds zijn terugkeer bij I Rossoneri weer bij de wedstrijdselectie zat. Hij kreeg tegen laagvlieger Sampdoria echter geen basisplaats en zag vanaf de reservebank hoe zijn nieuwe ploeggenoten bepaald niet wisten te overtuigen.

Dat was nauwelijks een verrassing: van de laatste zeven competitieduels in eigen huis wist AC Milan er slechts eentje te winnen. Tien minuten na de pauze vond AC Milan-trainer Stefano Pioli het dan ook tijd voor Ibracadabra, die binnen de lijnen kwam als vervanger van Krzysztof Piatek. Maar ook met de Zweed binnen de lijnen wist de nummer twaalf (!) van Italië geen gaatje te vinden in de muur die de nummer zeventien van de Serie A had opgetrokken. Ibrahimovic was met een kopbal nog wel dicht bij een legendarische rentree, maar het mocht niet zo zijn voor de Zweed.

Er kwam zodoende geen verandering in het scorebord en dat betekende dat AC Milan wéér niet wist te winnen in het eigen San Siro. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Z. Ibrahimović
Meer over Z. Ibrahimović
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.