Ook Jones haakt af bij Feyenoord, Bijlow debuteert

Reacties

De negentienjarige Justin Bijlow maakt zondagmiddag zijn Eredivisie-debuut voor Feyenoord. Eerste keeper Brad Jones is niet fit genoeg bevonden om aan de aftrap te verschijnen tijdens de competitiestart tegen FC Twente.

Ook Jones haakt af bij Feyenoord, Bijlow debuteert

Jones liep deze week een rugblessure op. Aanvankelijk was de verwachting dat de Australische routinier nog gewoon zou kunnen keepen, maar vrijdag vertelde trainer Giovanni van Bronckhorst tijdens zijn persconferentie dat de 35-jarige doelman de hele week niet had getraind.

Door de langdurige afwezigheid van Kenneth Vermeer was toen al duidelijk dat Bijlow mogelijk zou debuteren in het eerste competitieduel van het nieuwe seizoen. De jeugdinternational geniet het vertrouwen van Van Bronckhorst, die eerder al zei geen extra keeper te zullen aantrekken.

Verder kent de opstelling van de Rotterdammers geen verrassingen. Het duel met FC Twente, waar zomeraanwinsten Jorn Brondeel, Danny Holla, Nikola Gjorgjev en Marko Kvasina starten, begint om 14.30 uur. De zelfopgeleide Dylan George maakt zijn debuut voor de Tukkers.

'Feyenoord hoeft niet in de war te raken met Bijlow in het doel'
'Feyenoord is nog niet zover als het zou moeten zijn'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.