Ook Hamdi haakt af voor directeurschap PEC Zwolle

Reacties

De directeursfunctie bij PEC Zwolle begint een serieus hoofdpijndossier te worden. Nadat eerder Jacco Eltingh zich terugtrok uit het sollicitatieproces, ziet nu ook Mohammed Hamdi af van de baan als algemeen directeur. Er is dus nog altijd geen opvolger voor de aftredende Adriaan Visser.

Ook Hamdi haakt af voor directeurschap PEC Zwolle
© Pro Shots

Eltingh en Hamdi waren afgelopen week de laatste twee overgebleven kandidaten. Nadat de voormalig tennisser zich terugtrok uit de race, voerde Hamdi gesprekken met diverse geledingen binnen de club. De reacties waren positief en het idee was dat de voormalig ADO-directeur per 1 oktober Adriaan op zou volgen.

Maar nu kan er ook een streep door de naam van Hamdi. En dat terwijl de Raad van Commissarissen al goedkeuring had gegeven voor diens benoeming. Naar verluidt twijfelde de bestuurder over de sportieve en financiële mogelijkheden in Overijssel en zou bovendien niet iedereen in de organisatie op één lijn zitten.

En zo begint de opvolging van Visser een behoorlijk hoofdpijndossier te worden. Eerder sprak de club met diverse kandidaten, waaronder Marianne van Leeuwen. In Zwolle lijkt men opnieuw aan het sollicitatieproces te kunnen beginnen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.