Hamdi moet Visser opvolgen bij PEC Zwolle

Reacties

Mohammed Hamdi is de laatst overgebleven kandidaat om Adriaan Visser op te volgen bij PEC Zwolle. Hamdi, die eerder dezelfde functie bekleedde bij ADO Den Haag, voert momenteel gesprekken met diverse geledingen binnen de club. De hoop in Zwolle is dat er snel witte rook komt.

Hamdi moet Visser opvolgen bij PEC Zwolle
© Pro Shots

PEC is al sinds vorig jaar op zoek naar een opvolger van Adriaan Visser. De voorzitter en algemeen directeur kondigde eind 2020 aan te zullen stoppen, maar de zoektocht naar een nieuwe preses verliep stroperig. Vorige week lag voormalig tennisser Jacco Eltingh nog op pole position, maar hij haakte af nadat zijn naam uitlekte in de media.

De enige overgebleven kandidaat is Hamdi. Hij wordt vooral geroemd vanwege zijn commerciële achtergrond. Juist op dat vlak moeten de Zwollenaren de komende jaren grote slagen gaan maken. De 37-jarige Hamdi voert deze week nog diverse gesprekken met mensen binnen de club. Zijn aanstelling lijkt een kwestie van tijd.

Hamdi was tot voor kort algemeen directeur bij ADO Den Haag. Hij nam daar eerder dit jaar ontslag nadat grootaandeelhouder United Vansen diverse afspraken niet was nagekomen. Met zijn vertrek hoopte Hamdi de rust terug te laten keren in het Haagse, maar niets is minder het geval.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.