Ook fotosessie gaat voorbij aan El Hamdaoui en Dembélé

Tijdens de fotopersdag tekenden de contouren zich af van de AZ-selectie, waarmee trainer Gertjan Verbeek het seizoen ingaat. Onder anderen Graziano Pellè (foto) mocht verstek laten gaan.

Ook fotosessie gaat voorbij aan El Hamdaoui en Dembélé

Milano Koenders en Gijs Luirink wisten in juni al dat hun toekomst ondanks een doorlopend contract niet in Alkmaar ligt. Het tweetal zal dan ook niet verrast zijn dat de fotosessie aan hun neus voorbij ging.

Maar meer spelers hoefden hun beste beentje niet voor te zetten tijdens de fotopersdag. In afwachting van een transfer liet Graziano Pellè zich evenmin zien aan de fotografen, die onder anderen nieuwkomers Erik Falkenburg, Dirk Marcellis en Nick Viergever vastlegden.

Moussa Dembélé en Mounir El Hamdaoui, die vanwege een waarschijnlijk afscheid al tijdens de voorbereiding op een zijspoor staan, schitterden eveneens door absentie. De twee aanvallers staan op de nominatie te worden verkocht. Verbeek nam het tweetal ook niet op in zijn selectie voor de Europa League-voorronde.

Vanwege de WK-deelname ontbrak Oranje-international Stijn Schaars. Sergio Romero genoot na zijn WK nog van zijn vakantie, al is de vraag of de Argentijn zich nog in Alkmaar laat zien. AZ verwacht dat ook de doelman een andere club vindt.

Mogelijk staan de ontbrekende spelers in september wel op de teamfoto. Na het sluiten van de transfermarkt weet Verbeek wie er zijn gebleven en daarom alsnog een plaatsje op de elftalfoto verdienen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen