Onvermijdelijke geschiedt op Spangen: Steijn pijnigt Steijn

Reacties

Het kon bijna niet uitblijven, vrijdagavond tijdens Sparta – FC Twente. De wedstrijd tussen vader Maurice Steijn, de trainer van Sparta, en zoonlief Sem, middenvelder van FC Twente. Na ruim een uur werd de score geopend door de bezoekers uit Enschede. Doelpuntenmaker? Uiteraard: Sem Steijn.

Onvermijdelijke geschiedt op Spangen: Steijn pijnigt Steijn
© Pro Shots
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam
1 - 1
FC Twente
FC Twente

Een voorzet vanaf de rechterkant belandde op het hoofd van Sem Steijn, die slim was vrijgelopen en de bal met een stuit in de hoek kopte zodat Nick Olij geen enkele kans had om Sparta voor een achterstand te behoeden. Vader Maurice stond duidelijk balend langs de lijn, de maker van de 0-1 toonde geen enkele sympathie voor wat hij zijn ouweheer had aangedaan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het is niet voor het eerst dat vaders die een ploeg trainen worden dwarsgezeten door hun bloedeigen nakomelingen. In 2004 was Ricky Kruys de beul van pa Gert tijdens FC Utrecht – De Graafschap, en eerder dit jaar nog velde Thijs Oosting namens Willem II het vonnis over het RKC Waalwijk van zijn vader Joseph.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.