Ontketende Hazard wil in voetsporen Lampard, Terry en Drogba treden

Reacties

Eden Hazard heeft zijn hoofdstuk in de geschiedenisboeken van Chelsea nog maar eens verder aangevuld. De Belg kon zijn geluk niet op nadat hij tegen Watford met twee treffers zijn clubtotaal opvoerde naar 101 doelpunten.

Ontketende Hazard wil in voetsporen Lampard, Terry en Drogba treden

Bovendien is Hazard de MVP van de eerste helft van het seizoen in Engeland. De aanvaller scoorde al tien keer en gaf daarnaast negen assists. Met zijn doelpunten tegen Watford bezorgde hij Chelsea hoogstpersoonlijk een 1-2 overwinning.

Ondertussen gaat er geen maand voorbij waarin Hazard niet in verband gebracht wordt met Real Madrid, de club waar hij al jaren hardop over droomt. Na het duel met Watford wilde de linkerspits, die inmiddels al enige tijd als een 'valse 9' speelt voor The Blues, het echter alleen hebben over Chelsea, waar hij voor zijn gevoel nog lang niet klaar is.

'Dit betekent echt heel veel voor mij. Om 101 doelpunten te maken voor deze fantastische club is iets dat ik nooit zal vergeten, maar ik denk dat de fans, de staf en de spelers nog meer willen. Ik wil nog meer scoren voor deze club, zodat ik een legende word als Frank Lampard, John Terry en Didier Drogba. Ik ga er alles aan doen.'

Hazard was de afgelopen seizoenen ook uitblinker op Stamford Bridge, maar nu Maurizio Sarri de manager is van de Engelse topclub lijkt de Belg beter dan ooit. 'Wanneer we winnen, geniet ik echt op het veld', aldus de dribbelaar, die afgelopen weekend met Chelsea verrassend verloor van Leicester City. 'We hebben eerder karakter getoond tegen Manchester City na de nederlaag tegen Wolverhampton Wanderers en vandaag hebben we dat opnieuw gedaan. We verloren drie dagen geleden van Leicester en reageerden uitstekend op het veld.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.