Onthullingen Henry en Maldini leiden tot gelach in de studio

Reacties

Tijdens de analyse van AC Milan tegen Internazionale ontvouwde zich een opmerkelijk gesprek tussen analist Thierry Henry en Paolo Maldini. Henry deed uit de doeken dat hij bang was om tegen Maldini te spelen, waarop ook Maldini een onthulling deed.

Onthullingen Henry en Maldini leiden tot gelach in de studio
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Bij CBS Sports zat Henry aan tafel in de studio, terwijl technisch directeur van AC Milan Maldini langs de lijn werd geïnterviewd. Henry gebruikte het moment om iets op te biechten. 'Wat ik je wil vertellen, is heel belangrijk. Maar ik heb nooit de kans gehad om het je te zeggen. We hebben tegen elkaar gespeeld in 1998. Ik wil het verder helemaal niet over die wedstrijd hebben. Dat is ook helemaal niet belangrijk, want daarvoor heb ik veel te veel respect voor je.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Maar wat ik me realiseerde toen ik erin kwam en ik hoorde dat ik op rechts kwam te spelen, is dat ik een beetje bang was. Voor wat je liet zien en voor wat voor een verdediger je was. Jij wist precies waar verdedigen om draait. Je hebt winnaarsmentaliteit bij AC Milan gebracht. En ik wilde je gewoon nog even vertellen dat ik bang voor je was', zei Henry met een glimlach.

De reactie van Maldini leidde tot gelach in de studio, want ook hij moest iets erkennen. 'Ik was er ook niet blij mee toen ik zag dat jij aan mijn kant kwam te spelen. Dus we waren samen bang.' Henry en Maldini stonden in 1998 in de kwartfinale van het WK tegenover elkaar. Frankrijk won toen van Italië met strafschoppen en werd later ook wereldkampioen. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.