Onrust bij Antwerp FC: facturen en eindejaarspremies nog niet betaald

Reacties

Antwerp FC kampt met 'tijdelijke cashflowproblemen'. Uit interne mails blijkt dat de Belgische topclub de uitbetaling van facturen en eindejaarspremies tot nader order heeft moeten uitstellen.

Onrust bij Antwerp FC: facturen en eindejaarspremies nog niet betaald

De mail is in handen van Het Laatste Nieuws. In de digitale brief belooft Antwerp dat de club er alles aan doet om de achterstallige betalingen zo snel mogelijk weg te werken. De werkgever van trainer Mark van Bommel noemt de tegenvallende resultaten in de Champions League, de opgelegde voorwaarden voor de Belgische en Europese voetballicentie en de Financial Fairplay als oorzaak van het probleem.

'Rond deze periode is het wel eens gebruikelijk dat Belgische clubs met cashflowproblemen zitten', reageerde Antwerp op een vraag van HLN. De club stelde dat er concrete oplossingen in zicht zijn en dat de openstaande facturen én lonen betaald worden. Het nieuws volgt op dat van Marc Overmars, wiens schorsing wereldwijd wordt doorgevoerd

De cashflowproblemen staan volgens het dagblad niet los van voorzitter Paul Gheysens. De ondernemer zag zijn mediabedrijf Media Nation in de problemen komen. De radiozender van dat bedrijf, Business AM Radio, viel zelfs om. Een groot deel van het personeel zou al maanden wachten op de uitkering van het salaris.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.