Ongelooflijke loting-pech voor Hongarije: 'We zijn wéér de zwakste'

Reacties

Hongarije is bij de loting voor de Nations League opnieuw in een poule des doods beland. Bondscoach Marco Rossi kan het nauwelijks geloven.

Ongelooflijke loting-pech voor Hongarije: 'We zijn wéér de zwakste'
© Pro Shots

De Hongaren werden donderdagavond gekoppeld aan Italië, Duitsland en Engeland. 'De Europees kampioen, de verliezend finalist en Duitsland. Het is een vreselijk moeilijke groep', concludeert Rossi op de site van de Hongaarse bond.

Het is wel erg zuur voor Hongarije, dat op het afgelopen EK ook al met de neus in de boter viel. Toen waren Duitsland, Frankrijk en Portugal de opponenten in de groep. Daar leken de Hongaren nog even te stunten, maar in het laatste groepsduel sloeg Duitsland toe in de 84ste minuut.

'We zijn wéér de zwakste broeder in de groep. Maar op het EK hebben we niet opgegeven en gevochten, dat gaan we nu weer doen!', belooft Rossi. 'Bijna elke speler uit die teams is meer waard dan onze hele selectie, maar we kennen ze goed en gaan het gevecht aan.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Hongarije
Meer over Hongarije
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.