Tijd voor de EK-catwalk: Adidas maakt kledij zes deelnemers bekend

Reacties

Voetbalshirtliefhebbers zullen lang naar deze dag hebben uitgekeken: de Duitse sportreus Adidas heeft donderdag de EK-uitrusting bekendgemaakt voor zes van de landen die het sponsort. Fans van België, Duitsland, Hongarije, Italië, Schotland en Spanje kunnen nu de shirts van hun favoriete ploegen kopen.

Tijd voor de EK-catwalk: Adidas maakt kledij zes deelnemers bekend
© Pro Shots

Heel veel opvallends is er niet aan te vermelden: de kleuren van de thuisshirts liggen redelijk vast, en Adidas heeft zich redelijk ingehouden met de uitshirts - uitgezonderd het op Kuifje geïnspireerde exemplaar van België. Ook het roze-paarse exemplaar van Duitsland springt in het oog.

Op onderstaande plaat zie je alle nieuwe EK-creaties. De bovenste rij van links naar rechts: Hongarije, Duitsland en België. De onderste rij van links naar rechts: Schotland, Wales, Italië en Spanje. Al deze landen staan op het EK, behalve Wales - die ploeg speelt eerst nog een play-off.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het is nog wachten op het tricot van het Nederlands elftal. Dat laat zich door Nike uitrusten, en vooralsnog heeft Nike voor geen enkele van de EK-deelnemers een nieuw tricot bekendgemaakt. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.