Ongekende beelden: scheids in Engeland op de vlucht voor fan

Reacties

Port Vale heeft zijn afschuw uitgesproken over de supporter van de club die zaterdag het veld opkwam en de scheidsrechter deed vluchten naar de catacomben. Tijdens het thuisduel met Portsmouth was een fan het niet eens met een penalty voor de bezoekers.

Ongekende beelden: scheids in Engeland op de vlucht voor fan
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Kort voor tijd gaf scheidsrechter Craig Hicks een strafschop aan Portsmouth en die werd benut door Colby Bishop: 0-1. Kort na die treffer besloot een aanhanger van Port Vale verhaal te halen bij de arbiter. De fan betrad het speelveld en wilde Hicks opzoeken, maar die had daar duidelijk geen trek in en ontvluchtte het veld.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Na de wedstrijd, die in 0-1 eindigde, veroordeelde Port Vale de actie van de supporter. 'We zullen samenwerken met de autoriteiten om ervoor te zorgen dat de fan wordt aangepakt met een zero tolerance-benadering. We herinneren alle supporters eraan dat het betreden van het speelveld een strafbaar feit is.'

Het is een onrustig weekend op de Engelse velden, want het duel tussen West Bromwich Albion en Wolverhampton Wanderers werd zondagmiddag tijdelijk gestaakt nadat fans van de thuisclub het veld hadden betreden.

Bekijk hier al onze video's
Meer Port Vale
Meer over Port Vale
Meer League One
Meer over League One
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.