Ongeïnspireerd Chelsea frustreert Conte en moet op herhaling tegen Norwich

Reacties

Chelsea heeft zich zaterdagavond in de derde ronde van het toernooi om de FA Cup stukgebeten op Norwich City. De Championship-club hield de Premier League-kampioen in eigen huis op 0-0.

Ongeïnspireerd Chelsea frustreert Conte en moet op herhaling tegen Norwich

Manager Antonio Conte gooide zijn elftal flink door elkaar ten opzichte van het spectaculaire gelijkspel tegen Arsenal (2-2) van afgelopen woensdag. Alleen Gary Cahill en Tiemoué Bakayoko verschenen opnieuw aan de aftrap tegen de nummer dertien van het Championship. Bij de thuisploeg begon Tom Trybull - vorig jaar nog actief voor ADO Den Haag - in de basis. Yanic Wildschut viel vijf minuten voor tijd in.

Norwich verdedigde gedisciplineerd op het eigen Carrow Road en daar had Chelsea grote moeite mee. Veel aanvallen gingen via Willian, die weer eens de kans kreeg vanaf de aftrap, maar ook de creatieve Braziliaan kon weinig klaarspelen. Ook invaller Álvaro Morata kreeg het niet voor elkaar het duel te beslissen, waardoor Norwich en Chelsea tot een replay veroordeeld zijn.

Dat is slecht nieuws voor Conte, die zich de afgelopen tijd opwond over het drukke speelschema van zijn ploeg. Daar komt nu dus nog een wedstrijd bij. Woensdag wacht de Londenaren in de strijd om de League Cup alweer een confrontatie met Arsenal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.