Ongeduldige Huntelaar wil Schalke-fans geruststellen met blessure-update

Reacties

De terugkeer van Klaas-Jan Huntelaar bij Schalke 04 is door fysieke ongemakken nog niet geworden wat alle partijen ervan hadden gehoopt. De 37-jarige spits heeft nu zelf een update gegeven over zijn blessure.

Ongeduldige Huntelaar wil Schalke-fans geruststellen met blessure-update
© Pro Shots
Schalke 04
Schalke 04
0 - 4
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund

De donkere wolken boven Die Königsblauen worden steeds onheilspellender. De Bundesliga-hekkensluiter verloor zaterdag in de Kohlenpottderby van aartsrivaal Borussia Dortmund (0-4) en heeft nu nog twaalf duels om een gat van minimaal negen punten (dat is voorlopig de afstand tot de eerstvolgende plek die géén rechtstreekse degradatie betekent) te dichten.

In het kader van die degradatiestrijd werd in de winterstop Huntelaar aangetrokken, maar vooralsnog kan Schalke nog niet echt genieten van de Nederlandse goalgetter. Ook het duel van zaterdag moest hij laten schieten vanwege een blessure, waardoor zijn inbreng vooralsnog vooral plaatsvindt búíten de lijnen. Tegenover Sky Deutschland heeft hij zaterdag zelf gesproken over zijn (tot nu toe) bepaald niet geslaagde rentree. 'De druk is aanwezig', zo sprak hij.

Daarmee doelde hij op het feit dat hij zijn geplaagde werkgever zo snel mogelijk wil helpen. Maar dat zit er nu nog even niet in, zo legde Huntelaar uit. En daar baalt de ongeduldige routinier stevig van. 'Ik wil zo snel mogelijk weer op het veld staan. Door deze nieuwe blessure moet ik wederom even wachten, maar hopelijk gaat het herstel snel. Maar ik blijf positief, ik ga er alles aan doen', sloot Huntelaar opbeurend af.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.