'Onderhandelingen over Italiaanse transfer Memphis van start'

Reacties

Barcelona en Juventus zijn de onderhandelingen over Memphis Depay begonnen, meldt ESPN. Het zou gaan om 'voorbereidende gesprekken'.

'Onderhandelingen over Italiaanse transfer Memphis van start'
© Pro Shots

De toekomst van Memphis is al langer voer voor de Spaanse kranten. Hij heeft nog een contract voor één jaar bij Barcelona en wordt gewaardeerd door Xavi, maar de directie staat naar verluidt open voor een verkoop. Een transfersom van circa twintig miljoen euro zou afdoende kunnen zijn.

Mundo Deportivo linkte Memphis maandag al aan Juventus. De club uit Turijn is op zoek naar een spits en omdat Álvaro Morata van Atlético Madrid niet haalbaar lijkt te zijn, lijkt men nu dus te gaan voor Memphis. Bij Juventus zou Memphis met Dusan Vlahovic in de punt kunnen spelen, of de Serviër kunnen vervangen als stand-in.

Memphis, die ook al gelinkt werd aan onder meer Olympique Marseille, Tottenham Hotspur en Manchester United, zou zelf niet staan te springen om te vertrekken. Hij heeft in de kleedkamer gezegd, aldus Sport, dat hij zelfs nog bij Barcelona wil blijven als de club zes andere spitsen haalt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.