Ondaan strijkt na optreden op Gold Cup neer in Frankrijk

Reacties

Terrel Ondaan heeft gekozen voor een Frans avontuur. De snelle buitenspeler verruilt Telstar voor Grenoble Foot 38, waarmee hij volgend seizoen uitkomt in de Ligue 2.

Ondaan strijkt na optreden op Gold Cup neer in Frankrijk

Afgelopen maand was Ondaan actief bij het toernooi om de Gold Cup. Als international van Guyana bleef het avontuur echter beperkt tot de groepsfase. Desondanks houdt de voormalig jeugdspeler van AZ en Ajax er een mooie transfer aan over.

'Ik ben blij met deze stap', laat hij weten op de clubsite van Grenoble Foot 38. 'Deze club hoort thuis op het hoogste niveau en ik hoop dat we met mijn ervaring kunnen terugkeren in de Ligue 1.' In het seizoen 2009/10 speelde de Franse club voor het laatst op het hoogste niveau. Vorig seizoen eindigde de ploeg als negende in de Ligue 2.

Ondaan komt over van Telstar, waar hij vorig seizoen tot dertien goals en zeven assists kwam in de Keuken Kampioen Divisie. Voor zijn periode bij de Witte Leeuwen was de 25-jarige Amsterdammer actief voor Willem II, Excelsior en PEC Zwolle.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.