Onana laat zich bij Inter-debuut in positief én negatief opzicht zien

Reacties

Internazionale heeft zijn eerste serieuze oefenwedstrijd in de voorbereiding overtuigend gewonnen van het Zwitserse Lugano: 1-4. Andre Onana maakte zijn debuut voor zijn nieuwe club en liet zich in positief én in negatief opzicht zien. Bij het tegendoelpunt ging de doelman niet vrijuit.

Onana laat zich bij Inter-debuut in positief én negatief opzicht zien
© Pro Shots

Onana stapte deze zomer transfervrij over van Ajax naar Inter, waar hij het seizoen zal beginnen als tweede keeper. Coach Simone Inzaghi heeft aangegeven dat hij aanvoerder Samir Handanovic niet zomaar uit zijn elftal zal halen. Onana moet zichzelf dus in de basis zien te knokken.

Tegen Lugano deed de Afrikaan in de tweede helft mee. Inter, dat aantrad zonder Nederlanders Denzel Dumfries en Stefan de Vrij, stond toen dankzij doelpunten van Danilo D'Ambrosio en Martínez al met 0-2 voor. Joaquín Correa maakte de derde Inter-treffer, Martínez de vierde. Onana was belangrijk bij laatstgenoemde goal, door met een verre uittrap Correa weg te sturen. Hij vond Martínez en de spits drukte knap af (bekijk de beelden onderaan het artikel).

Onana liet zich daar dus op een goede manier zien, maar even later maakte hij bij de eretreffer van Lugano een minder sterke indruk. De bal schoot na een ongelukkige kluts de lucht in en Onana leek zijn doel uit te komen om de situatie op te lossen. De keeper begon echter te twijfelen, keerde terug naar zijn lijn en zag dat dit de verkeerde beslissing was. Alessandro Casciato maakte er 1-4 van.

De 0-4 van Inter

De 1-4 van Lugano

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.