Olympiakos bevestigt snel afscheid: Marcelo is transfervrij

Reacties

Olympiakos Piraeus heeft afscheid genomen van Marcelo, wiens contract ontbonden is. Het Griekse avontuur van de vijfvoudig Champions League-winnaar is na minder dan een halfjaar afgelopen.

Olympiakos bevestigt snel afscheid: Marcelo is transfervrij
© Pro Shots

Na ruim vijftien jaar bij Real Madrid streek Marcelo begin september neer bij Olympiakos Piraeus. De periode in Griekenland werd voor de 34-jarige Braziliaan niet wat hij ervan gehoopt had. De routinier kwam tot slechts tien optredens voor Olympiakos. Mede door blessureproblemen kwam Marcelo slechts tot iets meer dan driehonderd speelminuten voor de Griekse topclub.

De linksback had nog een contract tot komende zomer, met een optie voor nog een jaar. Het tussentijdse afscheid staat in schril contact met de spectaculaire wijze waarop Marcelo begin september gepresenteerd werd. 'De periode dat hij bij ons was, was kort, maar het was genoeg om nauwe banden voor het leven te creëren. Hij weet dat hij in Griekenland, in Piraeus, altijd vrienden zal hebben', stelt Olympiakos in het statement over het vervroegde vertrek na onderling overleg.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.