Officieel: Stade Rennes slaat toe na door Ajax afgeblazen deal

Reacties

Stade Rennes heeft vrijdagavond Kamaldeen Sulemana gepresenteerd. De Ghanese aanvaller komt na een maandenlange soap met Ajax over van FC Nordsjaelland. Ajax trok deze week de stekker uit de onderhandelingen met Sulemana, die daarop naar Frankrijk ging.

Officieel: Stade Rennes slaat toe na door Ajax afgeblazen deal
© Pro Shots

Ajax was al veel langer bezig om Sulemana binnen te krijgen. De zeer talentvolle linksbuiten verscheen op de radar bij de Amsterdammers, maar tot een deal kwam het niet. In deze transferperiode leek het dan toch eindelijk te lukken, maar toen de jonge speler alsnog om meer bedenktijd vroeg, was het voor directeur voetbalzaken Marc Overmars klaar.

En dus gaat Stade Rennes met Sulemana aan de haal. Hij tekent een vijfjarig contract bij de club. Naar verluidt wordt er vijftien miljoen euro betaald aan FC Nordsjaelland. Voor de Deense competitie zou dat een recordbedrag zijn.

Ajax trok eerder op de vrijdag al een flankspeler aan: Steven Berghuis komt over van Feyenoord

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.