Ødegaard geeft toe: 'Dit zal altijd pijn blijven doen'

Reacties

Arsenal leidde de dans in de Premier League bijna het hele seizoen, maar aan de meet werden The Gunners gepasseerd door een formidabel Manchester City. In Noord-Londen is het wondenlikken nog niet voorbij, en uitblinker Martin Ødegaard denkt niet dat het ooit nog over gaat.

Ødegaard geeft toe: 'Dit zal altijd pijn blijven doen'
© Pro Shots

Die uitspraak deed hij tegenover Viaplay. 'We namen het op tegen een team dat alles gewonnen heeft, het was spannend maar wij verloren het momentum met drie gelijke spelen op rij. Ik denk dat dit me mijn leven lang dwars zal blijven zitten. We waren er heel dichtbij, ik had bijna mijn droom verwezenlijkt. We moeten het volgend jaar nog eens proberen', aldus de Noor die het net aflegde tegen zijn landgenoot Erling Haaland.

In diens schaduw speelde Ødegaard ook een geweldig seizoen, dat heeft hij zelf ook wel door. 'Ja, ik heb geleverd, ik heb gescoord, dit was een goed seizoen. Ik was belangrijker voor de ploeg, maar het einde van het seizoen doet nog steeds pijn. Ik heb er gemengde gevoelens over', aldus de creatieveling. Op 12 augustus begint het nieuwe seizoen in Engeland en opent Arsenal thuis tegen Nottingham Forest de jacht op een eerste landstitel in twintig jaar.

Bekijk hier al onze video's
Meer M. Ødegaard
Meer over M. Ødegaard
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.