'Nouri reageert met glimlach op feestvierende Marokkanen'

Reacties

De familie van Abdelhak Nouri waardeert de steunbetuiging vanuit de selectie van Marokko. Vader Mohammed Nouri noemt het eerbetoon 'heel mooi om te zien' en vertelt dat zijn zoon blij was om beelden te zien van feestvierende Marokkanen na het bereiken van de kwartfinale.

'Nouri reageert met glimlach op feestvierende Marokkanen'
© Pro Shots
Marokko
Marokko
ns
0 - 0
Spanje
Spanje

Na de overwinning op Spanje in de achtste finale van het WK hield Sofyan Amrabat een shirt omhoog met de naam en het rugnummer 34 van Nouri. De spelers scandeerden de naam van de Nederlander met Marokkaanse roots. De familie zal dat eerbetoon, en het eerbetoon van Ajax op het Leidseplein, nooit vergeten, vertelt Mohammed Nouri.

'Het was heel emotioneel voor ons en de hele familie. Respect voor de jongens en hoe zij dat gedaan hebben', zegt hij tegen de NOS. Na de penaltyreeks tussen Marokko en Spanje ging vader Nouri langs bij zijn zoon. 'Dan laat ik hem de video's zien van Marokkanen die feestvieren. Hij reageert met een glimlach, wenkbrauwen omhoog of een knipoog. Dat betekent dat hij blij is. Af en toe wordt hij emotioneel, maar gister was het een glimlach.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.