Nota bene tegen Ajax bereikt Bazoer Vitesse-mijlpaal

Reacties

Voor Riechedley Bazoer heeft het laatste duel van het reguliere seizoen een bijzondere betekenis. Met een optreden tegen nota bene zijn oude club Ajax treedt hij zondag toe tot een select Vitesse-gezelschap.

Nota bene tegen Ajax bereikt Bazoer Vitesse-mijlpaal
Vitesse
Vitesse
2 - 2
Ajax
Ajax

Bazoer is bezig aan zijn laatste weken in dienst van Vitesse. De Utrechter kwam na omzwervingen bij Ajax, VfL Wolfsburg, FC Porto en FC Utrecht in 2019 terecht bij Arnhem.

In Gelredome hervond Bazoer zijn geluk in het voetbal. 'Ik heb hier absoluut mijn doelen bereikt', zegt op de clubwebsite. 'Het belangrijkste: ik heb bij Vitesse het goede gevoel en het plezier in het spellletje teruggevonden. Dat is wat ik heel graag wilde. Ik ben blij dat ik ook een hoog niveau heb kunnen halen in Arnhem.'

Bazoer is een van de pijlers van het Vitesse van Thomas Letsch. Inmiddels staat de teller op 99 officiële duels voor Vitesse. Tegen Ajax kan hij een mijlpaal bereiken. 'Het voelt speciaal om dat straks te kunnen zeggen. Het is wel mooi en bijzonder dat ik al zoveel wedstrijden voor Vitesse heb gespeeld.'

Met de play-offs om een Europees ticket in het vooruitzicht kan Bazoer er daarna nog vier duels aan toevoegen voor hij Vitesse achter zich laat. Zijn contract loopt deze zomer af.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.