Doekhi kan kiezen tussen Union Berlin en Rangers FC

Reacties

Danilho Doekhi (23) zal zijn loopbaan vervolgen in Duitsland of Schotland. Union Berlin lijkt de voornaamste kandidaat om de aanvoerder van Vitesse te contracteren, terwijl ook het Rangers van trainer Giovanni van Bronckhorst nog hoopt op de komst van Doekhi.

Doekhi kan kiezen tussen Union Berlin en Rangers FC
© Pro Shots

De centrale verdediger, bezig aan zijn vierde seizoen in Arnhem en dit seizoen voor het eerste aanvoerder, is transfervrij en kondigde zijn vertrek al aan. In de winterstop besloot Doekhi ondanks interesse van diverse clubs (waaronder toen ook al Rangers) te blijven, mede omdat Vitesse Europees overwinterde.

Union Berlin, waar ook Sheraldo Becker onder contract staat, denkt de strijd om Doekhi te kunnen winnen. De club hoopt zaterdag thuis tegen VfL Bochum opnieuw een Europees ticket af te dwingen. Doekhi liet al doorschemeren voor een club te willen kiezen waar hij opnieuw Europese wedstrijden kan spelen. Spelen in de Bundesliga lijkt nu de doorslag te gaan geven boven de minder aansprekende Schotse competitie.

Doekhi speelde voor Vitesse voor Excelsior en Jong Ajax. Onder Thomas Letsch ontwikkelde hij zich de laatste twee seizoenen uitstekend bij Vitesse. Naast Doekhi zullen ook Riechedly Bazoer en Eli Dasa de Arnhemmers transfervrij verlaten, terwijl daarnaast huurlingen als Jakob Rasmussen en Loïs Openda terug zullen keren naar hun eigenlijke werkgevers.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer D. Doekhi
Meer over D. Doekhi
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.