Nog meer slecht nieuws uit ziekenboeg bij PSV

Reacties

PSV kan zondag in het uitduel met Feyenoord zo goed als zeker niet beschikken over André Ramalho. In tegenstelling tot de Braziliaanse verdediger zijn Mario Götze en Noni Madueke wel weer van de partij.

Nog meer slecht nieuws uit ziekenboeg bij PSV
Feyenoord
Feyenoord
2 - 2
PSV
PSV

PSV-coach Roger Schmidt gaf vrijdag in aanloop naar het duel van zondag een update over de aanhoudende blessureperikelen in zijn selectie. 'Hij heeft nog niet getraind met de groep', zo vertelde de Duitser dat de enkelblessure van Ramalho tegenvalt. 'We wachten tot het laatste moment, maar de kans dat hij het haalt, is heel klein.'

In aanvallende zin heeft Schmidt wel meer te kiezen. 'Noni heeft de laatste dagen getraind, Mario ook', zo ging hij verder over Maduke en Götze. Zij misten door respectievelijk een hamstringblessure en ziekte het laatste duel met Willem II, dat door de Eindhovenaren met 4-2 werd verslagen.

Schmidt benadrukte ook nog maar eens dat voor heel wat PSV'ers het seizoen er al op zit vanwege blessureleed. Hij doelde daarbij op Phillip Mwene, Ryan Thomas, Armando Obispo, Olivier Boscagli, Carlos Vinicíus en Yorbe Vertessen. 'Voor hen zit het seizoen erop.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

De blessureperikelen zijn al langer een item in Eindhoven.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.